wie ik ben

Ik heb 6 jaar de training/opleiding tot zijnsgeorienteerd coach genoten. Hier heb ik heel erg geleerd om in het Zijn te komen en te blijven. Wat is Zijn [Link]…? 

De opleiding Zijnsorientatie is een intensieve training waar je naar jezelf kijkt en heel gedegen leert anderen te begeleiden vanuit een vrije staat van zijn. Waarin je leert ook om op een geheel eigen manier te coachen. Deze training/opleiding heeft me enorm veel gebracht aan inzicht over mijzelf en menselijke drijfveren. In dit hele traject heb ik van alles in mezelf ontdekt en gevoeld. Een heel verrijkend en tegelijkertijd ook confronterend proces. Omdat ik vele uithoeken in mijzelf ken en heel verdiepend heb gewerkt voel ik mij in staat jou daarin goed en gedegen te begeleiden. Oefeningen, meditatie, opstellingenwerk en ander creatieve werkvormen heb ik mijzelf eigen gemaakt

Ik hou erg van dans, lichaamswerk, bewegen. Minder in het hoofd, meer in het lichaam en daardoor meer flow. Om zo kracht, zachthied en creativiteit te ervaren en van betekenis te kunnen zijn voor de ander.

Daarnaast heb ik veel met schrijven en gaf ik daar professioneel handen en voeten aan. Om dit concept nog verder te verdiepen en uit te kunnen voeren startte ik daarom met Mindful Analysis.

Ik ben docent levensbeschouwing vanuit het humanisme. Hier werk ik veel met filosofie en expressie. Ik geef les op de basisschool.

Ik ben werkzaam in de kinderopvang en run mijn eigen gastouderopvang 2 dagen in de week. Ik hou van de onbevangenheid van kinderen.

Ik ben moeder van 3 kinderen.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren