In levende lijve

in mijn ‘levende lijve’ coachsessies begeleid ik jou in waar jij mee zit. Ik werk lichaamsgericht. Dit houdt in dat we focussen wat er in jou omgaat. Je lichaam is eigenlijk een soort landkaart. Emoties, gevoel,  spanningen, je hoofd; het vertelt je allemaal iets over wie jij bent. Soms wat verdraaid en onhandig maar het geeft je altijd informatie. Je krijgt (nog meer) in de gaten hoeveel invloed je denken heeft op wie je bent en wat je doet. Waar wil je naartoe? En hoe? Het is een ontdekkingsreis in het Worden wie je bent. Wat zijn je kwaliteiten? Hoe zijn die ervaarbaar?

Ik maak gebruik van meditatie. Niets zweverigs maar juist down to earth. Het brengt je naar een soort van nul-punt: je creëert rust en helderheid zodat je beter kunt voelen wie je in wezen bent. Meer je lijf voelen, je kracht en je zachtheid; het brengt jou meer vertrouwen in jezelf en in je kunnen. Een stevige basis  waar je altijd weer naar toe kunt keren, kunt vertrekken om de uitdagingen die er in jouw leven liggen aan te gaan. Met gezond verstand en minder ruis in je hoofd wordt alles helderder.

Grote inspiratiebron is hierbij Zijnsorientatie. Bij Centrum voor zijnsorientatie volgde ik training en de coachopleiding. Ook het Socratisch coachen gebruik ik in mijn manier van werken. Op het goede moment de juiste vragen stellen. Jij hebt de wijsheid in pacht! Als getuige, klankbord en vragensteller help ik jou deze te ontdekken.

Binnen de coachpraktijk werk ik ook met individuele opstellingen en systeem- en familieopstellingen. Dit doe ik aan de hand van kleine (playmobil)poppetjes, kussens of andere voorwerpen. Het kan ondersteunend werken en geeft inzicht in jou, je omgeving en het proces waarin je je bevindt.

Een combinatie van live coaching en schrijfcoaching is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

 

ervaring- en lichaamsgerichte coaching

€ 65

1 uur